ANUSA

Empresa fundada al 2006 amb total dedicació al món del cava, per una banda amb dues marques pròpies actualment en distribució, Cava Nussal i Cava Artigau. Per altra banda, empresa dedicada al disseny i impressió de plaques de cava, taps corona, copes de vidre, etc. Englobem tot tipus d'impressió publicitaria.

Tot el treball el realitzem a nivell artesanal, amb plena dedicació per oferir el millor servei als nostres clients. Ens caracteritzem per la nostra professionalitat i preus competitius, juntament cumplint el plaç d'entrega el qual sempre és el mínim possible.

 

Degut a la gran oferta de demanda del nostre producte, ens hem vist obligats a assolir les últimes i novedoses tècniques de tampografia, especialitzant-nos en el disseny de plaques de cava exclusives. Contacta'ns i demana informació sense compromís.

Serveis

La tampografia és una tècnica d'impressió aplicada al mètode de reproducció de documents i imatges sobre qualsevol tipus de material. Hem innovat en l'implantació de noves tecnologies, disposem dels millors mitjans per oferir-li excel·lents resultats i de qualitat, el que ens permet realitzar tot tipus d'impresions com quatricomies. Treballem en curts terminis d'entrega al millor preu.

Una empresa amb solucions globals en el sector de la publicitat, la promoció i la comunicació visual. Fa anys que vam arrencar un nou cicle de projectes i imatge, traslladant-nos a noves instal·lacions amb innovadora maquinària per augmentar la qualitat i disminuir el temps de producció. Hem experimentat un creixement continuu, proba d'aixo, el nostre servei ràpid i eficaç.

 

> Quatricomia

> Impressió de plaques de cava

> Tampografia

> Impressió articles publicitaris

> Disseny digital d'impressions

 

Visita la nostra GALERIA per veure algunes de les possibilitats que oferim als nostres clients.