Qui som?

ANUSA, empresa fundada al 2006 amb total dedicació al món del cava, per una part amb dues marques pròpies actualment en distribució, Cava Nussal i Cava Artigau. Per altra part, empresa dedicada al disseny i impressió de plaques de cava, taps corona, copes de vidre, etc. Englobem tot tipus d'impressió publicitaria.

  • Qualitat
  • Professionalitat
  • Tracte Proper
  • Preus Competitius

Nussal Brut Nature (Etiqueta Blava)

Color groc pàl·lid, brillant, de bombolla fina i abundant, formant corona en superfície. En nas, presenta aromes de fruita de força intensitat (poma); és franc i net, agradable i molt harmoniós. En boca, presenta una bona acidesa; és viu i molt fresc al paladar, equilibrat, de pas suau i llaminer. Deixa un record perfumat i saborós.

Varietat: Macabeu, parellada, xarel·lo
Copatje: 24
Grau: %11,5
Temperatura: 6ºC

 

Nussal Brut Nature (Etiqueta Taronja)

Color groc palla pàl·lid; molt brillant. Bombolla abundant, de tamany fi i despreniment regular, formant corona en superfície. Aromàticament és complex, degut a la majoritària presència de Chardonnay i Parellada en la seva composició; és net i fresc en nas. En boca, està ben estructurat, és suau, equilibrat, molt sec i té un carbònic ben integrat. Bona persistència i via retronassal amb records afruitats.

Varietat: Macabeu, parellada, xarel·lo
Copatje: 24
Grau: %11,5
Temperatura: 6ºC