Qui som?

ANUSA, empresa fundada al 2006 amb total dedicació al món del cava, per una part amb dues marques pròpies actualment en distribució, Cava Nussal i Cava Artigau. Per altra part, empresa dedicada al disseny i impressió de plaques de cava, taps corona, copes de vidre, etc. Englobem tot tipus d'impressió publicitaria.

  • Qualitat
  • Professionalitat
  • Tracte Proper
  • Preus Competitius

Artigau Brut Nature

De color or vell intens i brillant. Presenta una discreta corona de finíssimes bombolles, mostrant poca efervescència a causa de la seva llarga criança.En nas prent protagonisme la poma verda, la mel i el pol•len, quan la temperatura puja un parell de graus en copa, s'imposa la fruita blanca madura, fonoll silvestre i notes d'acàcia. La seva sensació a boca és vinosa per l'esplèndida integració del carbònic durant la criança. Gràcies a la seva acidesa presenta una gran vivor dins de la seva maduresa. La llamineria dels seus tanins li confereix amplitud i rodonesa a l'estructura d'aquest vi. Al paladar es mostra fruitós amb notes de confitura de codony, fruita gebrada i llampades d'anís.

 

Varietat: Macabeu, parellada, chenin blanc, chardonnay
Copatje: 36
Grau: %11,5
Temperatura: 8ºC

Artigau Rosat

Color maduixa de bona intensitat, amb reflexes salmó, molt viu; despreniment abundant i regular de bombolla de tamany fi. Formació de corona en superfície. Aroma fresc, nítid i afruitat amb predomini de fruits vermells, bàsicament de gerd. Gustativament, és elegant, molt expressiu i té bona estructura. Presenta un carbònic ben integrat.

Bona persistència i via retronasal complexa.

Varietat: Trepat
Copatje: 20
Grau: %11,5
Temperatura: 6ºC